Kies je vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze Branded Booths is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Deurne Promoter-Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de Branded Booths op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de Branded Booth waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Bedrijfsfeest

Een Branded Booth maakt jouw bedrijfsfeest, winkelopening of evenement compleet! Een foto met jullie bedrijfslogo is de perfecte give-away voor alle aanwezigen. Met onze jarenlange ervaring in de zakelijke branche helpen wij je met de juiste oplossing. De Branded Booth zorgt ervoor dat er nog lang aan jouw evenement gedacht wordt.
Brabantia-Branded-Booth

Informatie aanvragen

Het maakt niet uit of je nu een klein bedrijf, middel bedrijf, groot of zelfs corporate bent. Zelfs stichtingen zijn ontzettend enthousiast omtrent de Branded Booth!
Regelmatig gebruiken bedrijven onze branded booth voor verschillende events en ook voor verschillende doeleinden.

Kennedymars - Branded Booth

Een bedrijfsfeest kan zoals gezegd verschillende doeleinden hebben. Je personeel kun je verassen door ze ontzettend leuke foto’s te laten maken. Deze printen ze direct uit en herinnering is een feit!
Natuurlijk is het ook mogelijk om je klanten deze herinnering mee te geven. Een win actie koppelen aan de foto’s is een super oplossing. Laat je bezoekers een knotsgekke foto’s maken en kies de beste uit!

De Branded Booth is dus inzetbaar op een personeelsfeest, opendag of opening maar ook op beurzen als merk of productactivator. Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden omtrent de inzet van een Branded Booth? Vraag dan nu informatie aan of reserveer direct je fotobooth voor jouw evenement!

Direct reserveren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een op maat gemaakte Branded Booth? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Branded Booth

Branded Booth is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×