Kies je vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze Branded Booths is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Deurne Promoter-Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de Branded Booths op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de Branded Booth waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Beurs Fotobooth

Informatie aanvragen

Tussen al die andere stands op de beurs wil jij natuurlijk graag opvallen met een beurs fotobooth! Wij zijn regelmatig te vinden op bekende beurslocaties, zowel in binnen- als buitenland.
De Branded Booth werkt zelfstandig, kan worden voorzien van full-color branding in elke gewenste stijl en kan voor meerdere dagen worden gehuurd. De Branded Booth geeft je een interactieve tool en een conversation starter!

Maak gebruik van een green screen en props. Laat je bezoekers een gekke foto maken en hang een leuke winactie aan je beurs fotobooth. Er is zoveel mogelijk en we vertellen je graag meer. Klanten van ons combineren de Branded Booth ook bijvoorbeeld met een mobiele escaperoom. Hierdoor kun je totale klantbeleving alleen maar verder uitbreiden! Etc Etc Etc..

Wil je graag jouw Branded Booth reserveren voor jouw event?

Direct reserveren
Thales-Branded-BoothBranded-Booth-nCipher

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een op maat gemaakte Branded Booth? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Branded Booth

Branded Booth is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×