Kies je vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze Branded Booths is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Deurne Promoter-Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de Branded Booths op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de Branded Booth waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Bruiloft Fotobooth

Dansje, drankje, Branded Booth! Samen met jouw gasten onbeperkt foto’s maken en alle leuke en hilarische moment vastleggen, met de leukste props en voorzien van jullie namen en datum. Dan weet je zeker dat niemand deze avond meer vergeet!

Je gaat samen met je gasten natuurlijk voor dat perfecte plaatje! Het printen van de foto’s gebeurt direct na een druk op de knop, waardoor je gasten ook meteen een foto als herinnering voor thuis hebben. De Branded Booth is hiermee dan ook de ideale fotobooth voor jouw bruiloft, trouwerij of het feest.

Heb je meer informatie van ons nodig?
Informatie aanvragen

Kies voor extra prop pakketten en eventueel een greenscreen, zo maak je nog leukere foto’s. Een tijdelijke wrap plaatsen aan de buitenkant is ook mogelijk zodat de Branded Booth volledig in dezelfde stijl is als jouw bruiloftsfeest.

Wij zorgen ervoor dat de Branded Booth wordt geplaatst op jouw gewenste locatie. Na de installatie zorgen we ervoor dat jij en je gasten er fantastisch op staan en de volgende weer klaar kunnen zijn voor een nieuwe foto. Na de afgesproken draaiuren (normaliter 5 draaiuren) ruimen we onze spullen op en krijg je de foto’s ook digitaal thuisgestuurd via de e-mail.
De foto’s kun je in dat geval ook nog eens digitaal delen met vrienden, families en collega’s.

Hebben we je al enthousiast kunnen maken?
Direct reserveren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een op maat gemaakte Branded Booth? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Branded Booth

Branded Booth is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×