Kies je vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze Branded Booths is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Deurne Promoter-Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de Branded Booths op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de Branded Booth waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Fotomarketing en creatieve fotografie = Magie!

Branded Booth, fotobooth, fotozuil, photobooth, fotohokje, allemaal productnamen welke toch direct bekend zijn voor iedereen. Om deze fotobooths in te zetten als een marketingmiddel is nog een beetje vreemd, maar wel erg effectief en bovenal erg leuk! Foto’s kunnen direct geprint worden maar delen via social media of e-mail is natuurlijk ook helemaal hot. De bezoeker heeft een toffe herinnering en daarbij staat je organisatie, bedrijf of stichting ook direct in the picture! Dit is fotomarketing!

Attributen-Op-Maat-Gemaakt

Creatieve fotografie gebruiken met fotomarketing

Weggeven tijdens beurzen zie je natuurlijk dagelijks. Flyers, t-shirts of grotere prijzen het kan allemaal. Iets leuks waar de bezoeker nog jaren een herinnering aan heeft en wat minder snel wordt weggegooid is een foto!
Tegenwoordig moet alles vastgelegd worden, foto’s, video’s, boomerangs, gifjes alles zie je voorbij komen. Vooral op social media is dit helemaal ingeburgerd en kan het niet meer zonder. Als je dit kunt koppelen aan je organisatie met bijvoorbeeld een logo of een gehele look-and-feel dan treed je verder met fotomarketing.
Laat bezoekers bijvoorbeeld eens gek doen, alleen of met een team. Ze lachen allemaal en hebben een super leuke herinnering aan het moment!
Vanaf dit moment kan je bezoeker een lead zijn of een nieuwe ambassadeur worden van jouw merk of organisatie!

Meer dan alleen een foto! Wij geven je graag wat inspiratie

  • Bereik vergroten. Op drukke dagen in een winkelcentrum kan een photobooth een echte winnaar zijn om jouw merk of boodschap onder de aandacht te brengen bij de bezoekers.
  • Activatie op festivals. Festivals staan bekend positiviteit. Door als organisatie hier op in te spelen kun je mensen blij maken met een foto die direct is uitgeprint.
  • Zet een photobooth in op een congres om je gasten en luisteraars even een ontspannende afleiding te geven tussen alle lange presentaties en inspirerende talks.
  • Foto’s zijn altijd een onmisbaar onderdeel op premières en concerten en staan garant voor veel publiciteit. Vergroot je bereik in de media door de bezoekers en gasten met een photobooth op de gevoelige plaat vast te leggen, met jouw merk duidelijk in beeld.
  • Gebruik de magnetische aantrekkingskracht van een photobooth op je beursstand en creëer een aanspreekmoment met de bezoekers.
  • Vergroot je naamsbekendheid en zet je open dag kracht bij door het inzetten van een photobooth. Een doeltreffende manier om onder de aandacht te blijven bij je doelgroep.

‘Gelukkig hebben we de foto’s nog!’

Stel je eens voor: je bent op een tof evenement. Daar zie je een photobooth staan, je duikt naar binnen met je vrienden en maakt toffe foto’s als aandenken. De foto’s zijn geniaal en jullie staan er natuurlijk allemaal top op. Dan zie je op de foto het logo van het bedrijf dat het voor jou mogelijk heeft gemaakt om dat unieke moment vast te leggen. Het maakt je blij, thuis belandt de foto

direct op je koelkast deur. Je schoonzus komt langs, pakt wat te drinken uit diezelfde koelkast en schiet vermakelijk in de lach door de foto waarin jij in een ingewikkelde pose op de koelkast siert.

Attributen-Shutterstock-1

De originele photobooth

Je kent ze wel uit treinstations, het gemeentehuis of de vroegere V&D‘s. Fotohokjes! Fotohokjes kunnen magisch zijn, vooral als je deze volledig gepersonaliseerd kun je het imago bouwen als ware een echte pleziermachine. Een eigen photobooth hebben als bedrijf zijnde is natuurlijk super vet. Eindeloze mogelijkheden, zoals we hiervoor al even beschreven ter inspiratie. Maar naast klassieke fotohokje zijn er natuurlijk nog een veel andere opties. Hier sommen we een aantal voorbeelden op wat de mogelijkheden zijn waarmee wij van Branded Booth je kunnen helpen.

Green Screen pakket met Branded Booth

Hoe gekker hoe beter! Je kunt dit ontzettend creatief inzetten en de gekste ideeën waarmaken. Je bezoekers kunnen bijvoorbeeld een ballonvlucht maken, in een cleanroom of op de noordpool staan!
Met een green screen zijn de opties eindeloos en kan jij jouw creativiteit zijn gang laten gaan, wij helpen je daarbij!
Heb je idee of denk je dat iets te gek is? Dan kunnen we je garanderen dat niets te gek is. Laat ons je idee weten, wie weet kunnen we dit nog verder uitpakken tot een fantastisch idee.

Green Screen Branded Booth CustomizedGreen Screen Branded Booth Original

Achtergrond pakket met Branded Booth

Is een green screen pakket niet genoeg? Dan kun je nog een stapje verder gaan! Hiervoor kun je een gehele achtergrond gebruiken of zelfs een complete fotosetting neerzetten!
Het is absoluut uniek, mensen kunnen er niet omheen en het is perfect inzetbaar voor merkactivatie en amusement!

De Branded Booth, een product op zich.

Voor je eigen organisatie, merk of stichting een moderne uitziende fotobooth gebruiken? Dan kun je het ook simpeler houden met en gepersonaliseerde Branded Booth. Deze kan volledig ingepakt worden voor jouw design, tijdelijk of voor langere perioden.
Laat de bezoekers zelf en op een gemakkelijke manier memorabele foto’s, gifjes of video’s maken. Verzamel e-mailadressen en bruikbare data, AVG proof! De Branded Booth is ideaal voor je beursstand, congress en open dag.Branded-Booth-Gepersonaliseerd-Op-Jouw-Feestje

Ben je nu helemaal overtuigd van fotomarketing en zie je dit wel zitten? Wil jij een van deze toffe Brandedbooth inzetten voor je volgende event? Kijk dan hier voor het aanbod en begin met fotomarketing als een held!
Wees creatief en maak in je activatie slim gebruik van fotomarketing.

Direct reserveren

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een op maat gemaakte Branded Booth? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Branded Booth

Branded Booth is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×