Kies je vacature

Deurne Chauffeur

De logistiek van onze Branded Booths is jouw verantwoordelijkheid – en je kunt en durft het eigenaarschap te nemen. Jij bent de m/v die ervoor zorgt dat de systemen klaar zijn voor de volgende experience. Je brengt de materialen van A naar B, verzorgt het opzetten en afbouwen en fikst daarbij indien nodig kleine technische zaken.

Bekijk vacature

Deurne Promoter-Operator

Are you ready for world domination? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want jij bent die enthousiaste, communicatieve m/v die de Branded Booths op volle toeren laat draaien en promoot. Dankzij de planning en de logistiek komt de Branded Booth waar-ie wezen moet. En dan is het aan jou.

Bekijk vacature

Over ons

Branded Booth is onderdeel van Experience Republic en wij zijn gespecialiseerd in het creëren van beleving voor iedere gelegenheid! Wij willen je helpen bij het vastleggen van de voor jou belangrijke momenten.

Huur nu de Branded Booth voor jouw bruiloft, beurs, feest of bedrijfsevenement om onvergetelijke foto’s te maken van al jouw gasten. Foto’s worden direct afgedrukt zodat ze mee naar huis kunnen worden genomen. Ook wordt er een digitale kopie opgeslagen die je kunt delen met al jouw familie en vrienden. Indien gewenst kunnen we de Branded Booth zelfs helemaal personaliseren van buiten en van binnen! Met bijvoorbeeld gepersonaliseerde frames, en een gave wrap zodat jouw Branded Booth nog meer de aandacht trekt.

Experience-Republic-Team

Ons team ontmoeten? Dat kan, bel of mail ons zodat we een afspraak kunnen inplannen. De koffie staat klaar!
We vertellen je graag meer over onze producten en services en willen graag weten wat jij doet en waarmee we je creatief kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor een op maat gemaakte Branded Booth? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Branded Booth

Branded Booth is onderdeel van Experience Republic.

Je maakt gebruik van een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser Update mijn webbrowser

×